Interessante links

Boxspring 160x200 interessante links
Wij zijn gespecialiseerd in de verkoop van boxsprings en hebben door de jaren heen heel veel ervaring opgedaan en een netwerk opgebouwd met interessante websites.

Goedkope boxsprings in de Benelux

Een boxspring hoeft niet duur te zijn. Wij van BoschBedding hebben een ruime collectie van betaalbare boxsprings. Iedere boxspring is helemaal op maat samen te stellen. Zo begint u met de maat van de boxspring welke loopt van 120 tot en met 200 en kunt u verder de matrassen, kleur, topper en hoofdbord helemaal naar wens opbouwen. Doordat wij groot en direct bij de fabriek inkopen heeft u altijd de scherpste prijs bij BoschBedding.


Afmeting van een boxspring

Afhankelijk van de ruimte die u zelf heeft in de slaapkamer kunt u een boxspring aanschaffen van 120, 140, 160 of 180 centimeter breed. Wij hebben diverse zeer aantrekkelijke aanbiedingen voor u waaronder bijvoorbeeld de boxspring XXL leverbaar vanaf € 395,-. Zo heeft u een boxspring van 140×200, 160×200 en 180×200.Deze website is onderdeel van BoschBedding. Dé voordeligste en beste online boxspring shop van de Benelux.

Waarom wij de beste zijn:
  • Gratis verzending
  • 90 Dagen omruilgarantie
  • Betalen bij levering